Žestoka tuča na trkama konja u Plužinama: Sevale pesnice na Ilindan, sve prštalo od udaraca

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Protiv trojice identifikovanih učesnika tuče biće podnete prekršajne prijave

Plužinska policija prikupiće obaveštenja i podneti prekršajne prijave protiv tri osobe između kojih je nakon juče održane trke konja došlo do fizičkog kontakta, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, prenose Vijesti.

Kako je saopšteno, policija u Plužinama obezbeđivala je skup koji je juče održan od 12 do 18 časova, povodom praznika Ilindana, a kojem je prisustvovalo oko 700 građana.

"Po programu manifestacije održavala se trka konja, a nakon završetka trke došlo je do fizičkog kontakta između lica koja su podržavala učesnike u trci. Pravovremenom intervencijom policijskih službenika sprečeno je veće narušavanje javnog reda i mira. Identifikovana su tri lica koja su učestvovala u narušavanju javnog reda i mira i od njih će biti prikupljena obaveštenja", piše u saopštenju.

"O događaju je obavešten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti. Protiv ovih lica će biti podnete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", zaključuje se u saopštenju.

Evo kako je izgledao ovaj incident:

(Telegraf.rs)

Video: Pripadnici helikopterske jedinice MUP-a uspešno lokalizovali požar u rejonu Raške

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA