Ubistvo u Milićima: Pijan komšiju izbo kuhinjskim nožem?

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Radomir je povredama podlegao u bolnici

M. B. (63) iz Milića uhapšen je zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju ubio komšiju Radomira M. (66).

Zločin se dogodio juče oko 15.45 časova na lokalnom putu u Krajčinovićima. Kako javlja ATV svemu je prethodila svađa između komšija. M. B. je navodno kod sebe imao nož koji je tokom svađe potegao i nasrnuo na komšiju Radomira i naneo mu dve ubodne rane. Radomir M. je nakon ranjavanja prevezen u Hitnu pomoć, ali je ubrzo podlegao povredama.

"Dežurni lekar Doma zdravlja Sveti Nikola obavestio je PS Milići da im je dovezen R.M. koji je podlegao povredama zadobijenim od uboda noža”, saopšteno je iz PU Zvornik.

Pojašnjavaju da je, postpuajući po prijavi, policija došla do saznanja da je zločinu prethodio verbalni i fizički napad između R.M. i M.B. koji je pronađen i uhapšen.

”Izvršenim alkotestiranjem kod M.B. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg”, navode u policiji.

Dodaju da su uviđaj na licu mesta izvršili policijski službenici PU Zvornik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

”Po nalogu tužioca telo lica R.M. prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske radi vršenja obdukcije. Nakon završene kriminalističke obrade M.B. će biti sproveden nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje”, saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

Video: Prevrnut autobus na autoputu kod Bele Palanke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA