U Nikšiću uhapšeno lice zbog posedovanja opojnih droga

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

On će u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Zapad“ – Odeljenja bezbednosti Nikšić, preduzimajući planske aktivnosti na pronalasku opojnih droga i sprečavanju distribucije narkotika na uličnom nivou, lišili su slobode lice Ž.M.(45) iz Nikšića zbog posedovanja četiri vrste opojnih droga i nedozvoljenih supstanci.

Postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Nikšić su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.M. i tom prilikom pronašli oko 35 grama suve biljne materije zelene boje za koju se pretpostavlja da se radi o opojnoj drogi marihuana, a koja se nalazila u odvojenim pvc kesama pripremljenim za dalju uličnu distribuciju, cigarete sa opojnom drogom marihuanom, tri drobilice, veću količinu nedozvoljenih tableta, pribor za pakovanje opojne droge, i novac za koji se sumnja da je stečen distribucijom narkotika.

Navedene mere i radnje su sprovedene u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu Ž.M. lišen slobode i protiv njega je podneta krivicna prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On će u zakonskom roku biti sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Takođe, sprovodeći kontinuirane aktivnosti u cilju sprječavanja zloupotrebe narkotika, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u toku jula podneli tri prekršajne prijave, i lišili slobode tri lica zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan snimak hapšenja šetorice osumnjičenih za trgovinu narkoticima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA