Mladić sa sinčićem seo na motocikl, pa izgubio kontrolu, na licu mesta stradali: Tragedija kod Bjelovara

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U krivini je izgubio kontrolu nad motociklom zbog čega je motocikl pao i klizao se po kolovozu i udario u prednji deo automobila

U sudaru motocikla i automobila u Kegljevcu u petak poginuli su 32-godišnji muškarac i dete koje je vozio na motociklu, potvrdili su u subotu iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Teška nesreća dogodila se u petak oko 19.20 časova kad je 32-godišnjak, pre sticanja prava na upravljanje, upravljao neregistrovanim i neosiguranim motociklom kroz Kegljevac pri čemu se kao putnik na motociklu nalazilo dete.

U krivini je izgubio kontrolu nad motociklom zbog čega je motocikl pao i klizao se po kolovozu i udario u prednji deo automobila bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smera.

U trenutku nesreće vozač motocikla nije koristio zaštitnu kacigu dok je dete putnik na motociklu koristilo zaštitnu kacigu. I mladić i dete su stradali na mestu nesreće.

Mojportal.hr nezvanično saznaje da su poginuli motociklu otac i sin iz Velikog Trojstva.

(Telegraf.rs)

Video: Pucnjava u Majdanpeku, ubijen bračni par

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA