Snimak preticanja iz Crne Gore uzburkao društvene mreže, da li je ovo bahata vožnja ili spasavanje života?

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Najbolje je da pogledate snimak, pa da procenite sami...

Usred sezone letnjih odmora kada su velike saobraćajne gužve na putevima u regionu iz Crne Gore stiže neverovatan snimak pokušaja preticanja koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Naime, kako se vidi na snimku objavljenom na Instagramu "podgorički vremeplov", vozač belog automobila u blagoj krivini na levo pokušava da pretekne džip i samo što se prestrojio u levu traku vozač džipa je skrenuo levo i sprečio preticanje.

Na prvi pogled izgleda kao da se radi o bahatoj vožnji, ali svega par trenutaka kasnije pojavila su se dva vozila u suprotnom pravcu.

Čitava situacija snimljena iz vozila iza ne daje odgovore na dva ključna pitanja:

Da li je vozač džipa imao bolju preglednost i video da iz suprotnog pravca nailaze vozila i sprečavanjem preticanja zapravo spasao vozača u belom vozilu i da le se, ipak, radi o bahatoj vožnji vozača džipa kome sujeta nije dozvolila da ga pretekne drugo vozilo?

Najbolje je da pogledate snimak, pa da procenite sami...

(Telegraf.rs)

Video: Užas: Kamion prešao u suprotnu traku tokom preticanja na dvosmernom putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    3. avgust 2024 | 07:13

    Ja mislim da je vozac dzipa ipak spasio vozaca belog auta jer je video da dolaze vozila iz suprotnog smera, u protivnom mislim da bi doslo do direktnog sudara. Mozda nisam u pravu.

  • miki035

    3. avgust 2024 | 10:40

    vozač džipa spasio je više života a i svoj jer da je došlo do sudara i on bi naleteo na njih. Vozač džipa u odnosu na vozača belog auta bio je bar 10 metara ispred i on je video dolazak vozila u susret što vozač iza njega nije moga da vidi.

  • Skids

    3. avgust 2024 | 10:11

    Svako malo ko se razume u vožnju vidi da je vozač Džipa spasio ovog pozadi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA