Preminula policajka koja je kod graničnog prelaza Bajakovo motociklom naletela na Srbina i ubila ga

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U saobraćajnoj nesreći pešak je smrtno stradao na licu mesta, a policajka koja je upravljala motociklom je prebačena u bolnicu

Preminula je policajka koja je u četvrtak učestvovala u saobraćajnoj nesreći kod graničnog prelaza Bajakovo, javila je vukovarsko-sremska policija.

Policajka je preminula u KBC Osijek. Do nesreće je došlo pred graničnim prelazom Bajakovo na autoputu A3 u četvrtak oko 15,45 sati, kada je smrtno stradala jedna osoba, preneo je portal "24sata.hr".

Kako su saopštili iz policije, u nesreći su učestvovali službeni motocikl i pešak. U saobraćajnoj nesreći pešak je smrtno stradao, a policajka koja je upravljala motociklom je prebačena u bolnicu.

Policajka je imala teške telesne povrede, potvrdio je upravnik bolnice u Vinkovcima. Nakon primarne obrade upućena je u KBC Osijek, potvrdio je  Krunoslav Šporčić.

O saobraćajnoj nesreći je obavešteno nadležno državno tužilaštvo. Uviđaj saobraćajne nesreće obavljaju policijski službenici PU brodsko-posavske. Kako je Telegraf.rs ranije preneo, srpski državljanin koji je sttradao bio je vozač kamiona.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA