Kamion gurao automobil po putu, nije hteo da stane, komentari na mrežama su brutalni: "Zašto ne koči?"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ispod posta je bilo više od pet stotina komentara, od kojih su neki stali u odbranu kamiondžije

Na Fejsbuk stranici "Saobraćajne nezgode i nezgode" pojavio se video-snimak snimljen prednjom kamerom automobila, a na njemu je zabeležena jako čudna saobraćajna nesreća.

Naime, vozač žutog kamiona, koji je sticajem okolnosti udario automobil, nije zaustavio transportno vozilo u trenutku udara već je nastavio da ga gura ulicom u pravcu Kaštela.

Saobraćajna nesreća se dogodila na kružnom toku na granici Splita i Solina.

Ispod posta je bilo više od 500 komentara, od kojih su neki stali u odbranu kamiondžije, pišući da oni koji nikada nisu bili u kabini ne treba da sude, ali je većina imala osuđujući ton.

"Ovo je pokušaj ubistva, treba mu doživotno oduzeti dozvolu, ovo je zatvor, poslati ga na psihijatrijsko lečenje", nastavljaju se komentari ogorčenih pratilaca.

"Nije teretnjak pokupio vozilo nego je idiot u automobilu bahato ušao u mrtvi ugao vozača kamiona i pokušao da se neodgovorno uključi u saobraćaj. Ovo je rezultat", komentarisao je drugi čovek dok je još jedan pratilac prokomentarisao da "drugi put neće blokirati kamion".

"Zasto kamion ne koci?", pitali su se mnogi.

(Telegraf.rs)

Video: Teška saobraćajna nesreća u Crnoj Gori, ima poginulih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA