Drama kod Sutomora: Mladića na dasci vetar odvukao na pučinu

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Po mladića je odmah krenuo spasilački čamac

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama pronašli su surfera kojeg je vetar odvukao sa sutomorske plaže na pučinu i vratili ga bezbedno na obalu.

"Naši pripadnici reagovali su na poziv spasilaca, koji su javili da sa istočnog dela sutomorske plaže jednu osobu na Sup dasci vetar nosi ka pučini. Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama odmah je po prijavi uputila čamac SAR-5 i uz koordinaciji sa Pomorsko operativnim centrom pronašla surfera u blizini Rta Ratac", navode u UPSUL.

Oni dodaju da imajući u vidu da ovih dana duva jak vetar sa udarima do 45 čvorova, Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama upozorava građane i turiste vode računa o vremenskim uslovima i ne ugorožavaju svoje živote ovakvim ili sličnim aktivnostima.

"Napominjemo i da sve prijave u vezi sa dešavanjima na moru mogu pozvati Pomorsko operativni centar na besplatan broj 129", zaključuju u USPSUL.

(Telegraf.rs)

Video: Ova devojčica kao da je rođena na daci za surf: Ima 7 godina i neverovatan talenat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA