Andrea i njen ljubavnik tvrde da nisu krivi za ubistvo Saše Kulišića: Jeziv zločin u Doboju potresao region

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Oni su negirali krivicu u Okružnom sudu u Doboju, po optužnici za teško ubistvo

Andrea Kajganić i Dražen Lazarević izjasnili su se danas da nisu krivi za ubistvo Saše Kulišića iz Doboja.

Kajganićevoj i Lazareviću se optužnicom stavlja na teret da su 30. januara ove godine u periodu od 1.04 pa do 1.24 sati, zajedno s maloletnom ćerkom Andree Kajganić, isplanirali ubistvo Saše Kulišića.

Oni su negirali krivicu u Okružnom sudu u Doboju, po optužnici za teško ubistvo.

Iz suda su saopštili da će predmet biti prosleđen sudskom veću radi zakazivanja glavnog pretresa.

Prema optužnici, Andrea Kajganić je i ranije ove tablete davala mužu, trujući ga, čime se oštećeni osećao zdravstveno loše. Nakon što je oštećeni Kulišić popio napitak koji mu je dala ćerka, dejstvo tableta ga je omamilo i uspavalo, te onesposobilo da pruži otpor.

Potom je oštećeni zaspao, a maloletna ćerka K.A. je pozvala optužene, te su oni s iznajmljenim automobilima stigli u porodičnu kuću Kulišića.

Nakon toga su, kako se navodi u optužnici, ušli u kuću, te po ulasku maloletnoj K.A. rekli da ide u dnevni boravak i zatvori vrata.

"Andrea Kajganić i Dražen Lazarević ušli su u spavaću sobu, gde je na bračnom krevetu spavao oštećeni Saša Kulišić nakon čega su mu zajedno zadali nekoliko udaraca u glavu, nanevši mu na taj način razderno-nagnječnu ranu, u predelu spoljašnje leve obrve, a potom mu zajedno sivom lepljivom trakom oblepili glavu u predelu usta i očiju, nakon čega su mu ruke zavezali konopcem na leđima i oblepili zglobove sivom lepljivom trakom", navodi se u optužnici.

"Takođe, noge su zavezali konopcem i tako onesposobljenog Sašu Kulišića izneli iz kuće i stavili u gepek automobila "pežo". Dolaskom u neposrednu blizinu izletišta Preslica, Andrea se s vozilom "pežo" odvezla uzbrdo, gde je zaustavila automobil u 1:39 sati, u neposrednoj blizini bazena, gde su iz gepeka izvadili oštećenog Sašu Kulišića kojeg su vukli do nizbrdice i ostavili na zemlji."

Potom su mu zajedno zadali nožem ubodne rane u stomak, a usled razvoja stanja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka nastupila je nasilna smrt. Potom su se Andrea i Dražen s unajmljenim vozilima udaljili s lica mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija stravičnog zločina u Doboju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA