Hrvatica dva puta u godinu dana dobila džekpot, oba puta uplatila kod Ivane: Osvojila lepu sumu novca

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Šanse da se to dogodi nisu velike, ali ipak se baš ovde dogodilo", rekla je prodavačica Ivana koja je jako srećna zbog žene koja je osvojila nagradu

Žena iz Zagreba koja je uplatila džekpot Hrvatske Lutrije osvojila je neverovatnih 80.000 evra opet! Naime, njoj se sreća osmehnula dva puta - prošle nedelje i prošle godine.

Tri džekpota u iznosu od 80.000 evra osvojena su u prethodnoj nedelji na ostrvu Brač, u Zagrebu i putem interneta, a jednoj dobitnici se sreća opet osmehnula.

Prodajno mesto Hrvatske Lutrije na Rudeškoj ulici 172 neverovatno je po tome što je na njemu, kod iste prodavačice, svoj sretni listić uplatila i tako osvojila džekpot ista dobitnica čak dva puta.

"Prošle godine 23. juna je kod mene ista dobitnica osvojila džekpot baš kao i ove godine, 23. jula. Šanse da se to dogodi nisu velike, ali ipak se baš ovde dogodilo. Meni je zbog nje baš drago, a dogovorile smo se da se sledeće godine vidimo u avgustu", izjavila je prodavačica Ivana s prodajnog mesta Hrvatske Lutrije, piše 24sata.hr.

Niz velikih dobitaka osvojen je u igrama Sve ili Ništa i Eurodžekpotu prošle nedelje. Prošli petak osvojen je Eurodžekpot, a igrači iz Norveške i Švedske osvojili su po 21.3 miliona evra.

Srećni igrač iz Zadra osvojio je dobitak 5 koji iznosi skoro 79 hiljada evra.

U igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači se 11 brojeva od njih 22, a džekpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva, javljaju iz Hrvatske lutrije. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 časova, a džekpot iznosi 80.000,00 eura.

(Telegraf.rs)

Video: Kad sreća zazvoni, stižu milioni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile kladionica

    30. jul 2024 | 01:12

    Vrlo moguće ja svakodnevno mlatim lovu na kladionici, ma ni ne ustanem iz kreveta a već sam zaradio grdne pare. Ja čak ni ne razumem kako neko može da ima posao pored ovolikih dobitaka u raznim lutrijama. Eno i moj otac se odrekao penzije i mlati lovu igrajući igrice na telefonu i gledajući reklame. I zapamtite od rada se ne živi nego od Lota. Sad svi da uplatite cele plate na listiće i budite milioneri

  • Mila

    30. jul 2024 | 01:04

    Pa šta. I ja sam se juče ljubla sa mojim momkom. I za mene je on đek Pot a ne pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA