Dačić: Suspenzija Sporazuma o policijskoj saradnji sa BiH najbolji primer besmisla i mržnje

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Dačić poručio da je Konakovićeva izjava primer besmisla i mržnje bošnjačkih političara

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je najava ministra spoljnih poslova BiH Elmedina Konakovića da će tražiti suspenziju Sporazuma o policijskoj saradnji BiH i Srbije najbolji primer besmisla i mržnje kojom se rukovode bošnjački političari u BiH.

- Najava bosansko-hercegovačkog ministra spoljnih poslova Elmedina Konakovića da će tražiti suspenziju Sporazuma o policijskoj saradnji BiH i Srbije najbolji je primer besmisla i mržnje kojom se rukovode bošnjački političari u BiH. Osnova svih integracionih procesa u Evropi jeste dobra policijska saradnja. Uostalom, taj sporazum potpisan je 2010. godine, i potpisali smo ga Sadik Ahmetović i ja, uz opšte pozitivne ocene tog sporazuma i u BiH i u Srbiji, kao i u EU - rekao je Dačić.

Takvi sporazumi, kako je rekao, postoje između svih država u regionu.

- Ali, umesto saradnje, bošnjačkim političarima je važnija mržnja prema predsedniku Vučiću i svemu što dolazi iz Srbije. To je jedini slučaj u Evropi da neko traži suspenziju sporazuma o policijskoj saradnji, što najbolje govori o njihovoj politici - izjavio je Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kladovo bahanalije

    28. jul 2024 | 21:39

    Sta je sa pricom Iline Andjel, koja godinama ne moze da izvuce svoje cerke iz pakla? Cela Srbija zna da ste upuceni u slucaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA