Došao na odmor, pa ostao bez miliona: U Sanskom Mostu opljačkan biznismen iz SAD

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

S. J. je ostao bez 1,7 miliona KM, a novac je bio namenjen kupovini hotela

Filmska pljačka desila se u noći s petka na subotu u naselju Zdena kod Sanskog Mosta. Kako je preneo "Avaz" u toj pljački otuđeno je 1,7 miliona KM, koji je S. J. planirao da investira u kupovinu hotela.

On je inače biznismen koji poseduje i firmu u Sjedinjenim Američkim Državama, a došao je u svoj rodni grad, gde mu se nalaze i roditelji, na odmor. S. J. je digao novac za kupovinu hotela i ostavio ga u kući, pa se uputio s porodicom na more.

Kada se vratio, prizor koji je vidio ga je šokirao. Stan je bio obijen, a novca nije bilo. Na stanu su vidljivi tragovi provale, a sada se proverava video-nadzor.

Komšinica ove porodice je otkrila da je otišla da se pozdravi s njima nakon što su se vratili s mora i niko nije mogao da veruje šta se desilo. Majka opljačkanog muškarca rekla je da joj je sin trenutno na putu.

"Ovo je veliki lopovluk. Nama su rekli da ništa ne govorimo, jer je istraga u toku", kratko je rekla ona.

Kako prenose mediji, proverava se i videonadzor, koji bi mogao da pomogne u otkrivanju počinioca. U istragu su uključeni brojni policijski službenici Odseka kriminalističke policije Treće policijske uprave.

Na licu mesta je izvršen uviđaj pod nadzorom Tužilaštva USK i preduzimaju se dalje opsežne mere i radnje s ciljem pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak hapšenja dečaka koji je upucao nastavnika engleskog u Lukavcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • narancic

    25. jul 2024 | 16:49

    Novac se drzi na sigurnom neostavlja se u stanuNeka sumu ukrali bravo za lopove👍Svakako je ilegalno unio toliko novca🤪🤪🤪🤪

  • нибрС

    25. jul 2024 | 18:43

    Ко то још плаћа хотел или било шта слично кешом ... Мени се чини да за овог "бизнисмена" важи она стара изека, како дошло тако и отишло...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA