Crnogorski vojnik tukao državljanina Francuske, policajci mladića sa Kosova: Detalji grupne tuče u Ulcinju

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Policija je na licu mesta zatekla dve osobe sa povredama, strane državljane, koji su upućeni na ukazivanje lekarske pomoći. Jednom od ova dve osobe konstatovana je teška telesna povreda

Na Maloj plaži u Ulcinju 21. jula oko 00.30 časova došlo je do tuče, a policija je uspela da pronađe počinioce i da ih privede.

Kako navode u saopštenju, incident se dogodio u blizini jednog ugostiteljskog objekta.

Policija je na licu mesta zatekla dve osobe sa povredama, strane državljane, koji su upućeni na ukazivanje lekarske pomoći. Jednom od ova dve osobe konstatovana je teška telesna povreda.

"Slobode su lišeni Z. M. (43), pripadnik Vojske Crne Gore, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda na štetu francuskog državljanina, zatim policijski službenici P.Š. (29) i N.R. (27) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu M.G. (24) sa Kosova zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda na štetu N.R., kao i R.T. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na štetu M.G.", navodi se u saopštenju.

Oni su uz krivične prijave privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)

Video: Grčka se guši u dimu i pepelu, stiglo i do plaža Tasosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • žđm

    25. jul 2024 | 16:03

    Ništa čudno ,pleme je to. Jaki su samo u grupama. Samostalno čista nula. Na more im niko koga poznajem ne ide već godinama. Tako će ostati i u buduće.Prenosiće se s' kolena na koleno. Jer, pleme je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA