Sin (65) grizao policajce za vrat, sve lomio, a onda je iz kuće izašao tata (91) sa sekirom: Drama u Varaždinu

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Policajcima se u sredu požalio građanin da 65-godišnjak krši meru zabrane, a kada su došli nastao je potpuni haos

Policajci u Varaždinu juče su imali nesvakidašnju intervenciju, a nakon što ih je pozvao jedan građanin da se požali da drugi muškarac (65) krši meru zabrane koja mu je izrečena.

Kako su napisali u izveštaju, čovek se požalio na ponašanje 65-godišnjaka koji ga je i ranije uznemiravao. Ovog puta dojavio je kako muškarac krši sudsku meru opreza uspostavljanja kontakta s njim i da mu šalje poruke, prenosi 24sata.

"Postupajući po dojavi, dvojica policijskih službenika zatekla su 65-godišnjaka u dvorištu kuće i pozvali su ga da im priđe radi obavljanja razgovora na okolnosti kršenja mere. Isti se oglušio na pozive i krenuo je prema kući, zbog čega mu je izdata naredba da stane. Kako je nastavio da se udaljava, policijski službenici su ga sustigli i upotrebili sredstva i sredstva za vezivanje, radi sprečavanja bekstva i napada na njih", napisali su iz PU varaždinske.

Međutim, 65-godišnjak je pokušao da uradi sve kako ga ne bi savladali. Sve vreme ih je gurao kako bi se otrgao, mahao je rukama i napadao policajce, a onda je jednom od njih pokušavao da otme lisice, pendrek i pištolj, ali srećom nije uspeo.

Dok su se policajci bukvalno rvali sa njim, s leđa im je prišao njegov otac (91). Umesto da pokuša da smiri situaciju, napao je policajce i počeo da ih vuče da bi spasao sina. Kako nije uspeo, 'otrčao' je prema štali.

Za to vreme, razjareni 65-godišnjak je i dalje divljao i udario policajca po ustima, a u nekoliko navrata je čak pokušao i da ga ugrize za vrat.

"Ubiću vas", vrištao je policajcima i nekoliko puta snažno udario u krov policijskog automobila, usput ga ulubivši.

Dok su policajci trošili svu snagu kako bi ga obuzdali, do njih se vratio 91-godišnjak. Ovog puta bio je naoružan sekirom.

Policajac mu je odmah naredio da sekiru baci, ali se deda oglušio. Smirio se tek kada je policajac uspeo da mu otme oružje. Na kraju su i otac i sin završili iza rešetaka.

"Protiv 91-godišnjaka će biti podneta krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu za Napad na službeno lice, dok se 65-godišnjak predaje pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz prijavu za krivično delo Prisila prema službenoj osobi i Pretnja", napisali su iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Mlade ajkule kružile oko lešine kita, a onda je iz dubina izronilo "čudovište": Neverovatan snimak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    25. jul 2024 | 16:13

    Зашто полиција носи пиштоље, да би се рвали са особама које у рукама имају хладно оружје и упућују им претње смрћу!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA