"Ušao sam u dom i među preminulima ugledao svoju baku": Vozač saniteta kroz suze o tragediji u Daruvaru

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vozač saniteta je odjurio do doma i ugledao je prizor koji će pamtiti do kraja života

Tragedija koja se dogodila u domu za starije i nemoćne u Daruvaru ostavila je dubok trag u životima mnogih, uključujući i radnike Zavoda za hitnu medicinu BBŽ.

Priča koju je podelio anonimni vozač saniteta, koji je bio na terenu u Pakracu kada je saznao za pokolj nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, kako je ispričao za Mojportal, koleginica i on, koji su bili na dužnosti to jutro, ostali u šoku kada su saznali da se pucnjava dogodila u domu u kojem su smeštene njihove bake, i to kao cimerke.

"Ostali smo zaprepašćeni kada smo saznali da se tragedija dogodila u domu u kojem su smeštene i moja i njena baka, " priseća se vozač saniteta opisujući te potresne trenutke.

Njegova koleginica odmah je počela da traži informacije od kolega u okolnim zdravstvenim ustanovama, pokušavajući da sazna nešto više o stradalima.

Tako je saznala da je njena baka teško ranjena i da su je kolege iz daruvarske Hitne prevezli u virovitičku bolnicu, kasnije je nažalost podlegla povredama.

Vozač saniteta je odjurio do doma i ugledao je prizor koji će pamtiti do kraja života.

" Među ubijenima sam video i svoju baku. Ona je poginula na licu mesta. Imala je 92 godine", ispričao je za Mojportal vozač saniteta koji je i danas potresen svime što je u ponedeljak doživeo.

(Telegraf.rs)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA