Žena ostala bez noge u Jadranskom moru zbog šale? "Dosta je iskrvarila, čudo je da je živa"

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Žena je, navodno, tokom žurke skočila u more, a jedan muškarac je pokrenuo brod jer je želeo da se našali da će je onde ostaviti

Jedna žena teško je povređena juče u Jadranskom moru, kraj ostrva Arta Mala, kada joj je propeler zahvatio nogu i, navodno, istu otkinuo.

Policijska uprava šibensko-kninske je dojavu o nesreći dobila oko 17 sati, a žena je nakon toga prebačena u Opću bolnicu Zadar.

"U bolnicu je došla s teškom povredom noge. Ona je operisana i operacija je prošla uspešno. Sada je stabilno i nalazi se u šok-sobi", rekao je za Dnevnik.hr Nediljko Jović, pomoćnik direktora zadarske bolnice.

"Ona je dosta iskrvarila i čudo je da je ostala živa. Od mesta nesreće do bolnice je trebalo oko sat vremena", dodao je.

Do nesreće je došlo kada joj je propeler broda zahvatio nogu. Žena je, navodno, tokom žurke skočila u more, a jedan muškarac je pokrenuo brod jer je želeo da se našali da će je onde ostaviti. U tom trenutku joj je prešao preko noge, te ju je propeler zakačio i isekao iznad kolena, piše 24sata.

Nesrećnoj ženi su odmah u pomoć priskočili drugi ljudi, koji su skakali u more da bi je izvukli.

(Telegraf.rs)

Video: Požar na brdu Gorica lokalizovan,uhapšeni osumnjičeni za njegovo izazivanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    24. jul 2024 | 12:34

    Paaaaaa...samo muskarci mogu tako da se sale...glupanderi...Zivis na moru, pravis party na jahti a u glavi pesak...🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA