Oglasio se MUP Crne Gore o tuči u Ulcinju: Sukobilo se više osoba, povređena dva stranca

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija radi na identifikaciji učesnika tuče

Uprava policije oglasila se povodom tuče koja se za vikend dogodila na Maloj plaži u Ulcinju. Iz policije su kazali da postupaju u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i rade na identifikaciji učesnika u pomenutom sukobu.

"Naime, dežurnoj službi Odeljenja bezbjednosti Ulcinj prijavljeno je 21. jula oko 00.30 časova da je na Maloj plaži, ispred jednog ugostiteljskog objekta, došlo do fizičkog sukoba više lica", kazali su iz policije.

Navode da su na licu mesta zatečene su dve osobe sa povredama, strani državljani, koji su upućeni na ukazivanje lekarske pomoći. Jednom od ova dve osobe konstatovana je teška telesna povreda.

"Policija je sa događajem upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, te preduzimajući dalje mere i radnje iz svoje nadležnosti, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, u svojstvu građana prikupila obaveštenja od više osoba, kao i za sada, od jednog policijskog službenika", navode iz policije.

U koordinaciji i saradnji sa nadležnim tužiocem, u fazi izviđaja se preduzimaju procesne mere i radnje na utvrđivanju svih činjenica ovoga događaja, gde će postupajući tužilac nakon analiza i ocene formiranih spisa predmeta, pribavljene medicinske dokumentacije izvršiti pravnu kvalifikaciju izvršenog krivičnog djela.

"Službenici Uprave policije preduzimaju neophodne m+ere i radnje u cilju identifikacije izvršilaca ovog krivičnog dela i procesuiranja istih nadležnom državnom tužilaštvu", kazali su iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Opšta tuča zbog mesta za fotografisanje: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA