Sandra (34) mužu našla poruke s drugim ženama u telefonu, nastala je tuča: Oboje su novčano kažnjeni

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

udija ih je proglasio krivima: muž mora da platiti 210 evra, a žena 150 evra kazne

Supružnici su se potukli nakon što je žena u muževom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao s drugim ženskim osobama.

Prema presudi, sve se dogodilo krajem septembra prošle godine oko 11 sati na križevačkom području u dvorištu porodične kuće.

Prvo je Sandra (34) uzela mobilni od svog supruga Petra (29) "u kojem je videla njoj neprihvatljive poruke, nakon čega ga je optuživala da je vara, a zatim je mobilni bacila na tlo".

"Nakon toga je uzela plastičnu lopatu kojom je nekoliko puta udarila supruga u predelu desne nadlaktice. Potom je Petar suprugu uhvatio za nadlakticu, pritisnuo je uza zid i uhvatio za glavu, a drugom rukom za vrat i počeo da je guši.

Novčane kazne

Potom ju je prislonio na automobil, pa rukama uhvatio za nadlaktice, stisnuo ih, pa je svojom težinom tela počeo da je stiska na automobil, da bi je potom pustio i udaljio se iz dvorišta.

Dakle, međusobnim fizičkim nasrtajem kao supružnici nasilnički su se ponašali u porodici, pa su time pričinili prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji", navodi se u presudi.

Sandra je otkrila kako se suprug igrao s njihovim sinom, a ona je to iskoristila i uzela njegov mobilni, proveravala sadržaj i uočila razne poruke s drugim ženama i stoga su oko toga započeli razgovor. Međutim, poriče da bi ga napala.

Suprug je opisao da ga je udarala plastičnom lopatom, pa ju je primio da se obrani. Sudija ih je proglasio krivima: muž mora da platiti 210 evra, a žena 150 evra kazne.

Oboje su dužni da plate i po 25 evra za sudske troškove.

(Telegraf.rs=

Video: Potopljene ulice u Rakovici nakon pljuska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajde

    24. jul 2024 | 08:21

    Muškarci, učinite uslugu i sebi i ženama i nemojte se ženiti kad već niste sposobni za brak

  • Hahaha

    24. jul 2024 | 06:58

    Ode plata.....

  • Q

    24. jul 2024 | 14:26

    Dokle bre sa rodnom neravnopravnoscu..??!! Uvek muskarac izvuce deblji kraj, pa zar ga 'zena' nije prva fizicki napala!!! Sta je sa pravom na samoodbranu?? Klasicna diskriminacija prema muskom polu, sigurno je 'sudija' bila zena!! STOP NASILJU NAD MUSKARCIMA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA