Ovo je Damir koga je ubio bivši hrvatski vojni policajac: Tog dana nije trebalo ni da radi

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Damir je bio negovatelj u Domu za stare i nemoćne a taj dan, kako kažu njegove kolege, nije trebalo da bude na poslu

Stravičan zločin u Domu za stare i nemoćne u Daruvaru dogodio se početkom nedelje i potresao Hrvatsku, ali i ceo region. Krešimir P. (51) iz Donjeg Daruvara se sumnjiči da je ubio šestoro ljudi, među kojima je i Damir Fijala (37).

Damir je bio negovatelj u Domu za stare i nemoćne a taj dan, kako kažu njegove kolege, nije trebalo da bude na poslu. On je menjao koleginicu na godišnjem odmoru.

"Krenuo je pravo hodnikom i pucao. Imao je osam metaka i sve ih je ispucao na ljude koji su se našli ispred njega. Ubio je tri starice na licu mesta, među kojima i svoju majku. Jedna žena je kasnije preminula u bolnici u Virovitici", prenosi Moj portal izjavu jednog Daruvarčanina.

"Zet od vlasnice i jedna medicinska sestra zavukli su se pod krevet, a kada su počeli da beže kroz prozor, pogodio je i njega. Krvi je bilo po plafonu, zidovima, pravi pokolj. Prestrašno", dodaje čovek.

Nakon što je počinio masakr, Krešimir je, kako se sumnja, otišao u obližni kafić "Daruvarac" i stavio pištolj na sto, a konobarici je rekao da ubio osmoro ljudi.

Ona je gostima rekla da odu iz kafića i pozvala policiju. Možda, da nije bilo takve njene reakcije, desila bi se još veća tragedija. Krešimir je ubrzo uhapšen.

Kasnije je otkriveno da je muškarca zvala vlasnica Doma i rekla mu da nije platio račun za majku koji je trebalo da izmiri još početkom meseca.

"To mu se nije svidelo jer je verovatno celu penziju potrošio na alkohol. Svaki dan je sedeo pred radnjom i pio. Svi su znali da ima pištolj pod jastukom i niko ništa nije učinio. Čuo sam da je i prodavačici stavljao pištolj u usta. Ne znam da li je prijavila policiji. Čuli smo i da je poznanika izudarao pivskom bocom po glavi. Čovek je završio u bolnici sa teškim povredama", rekao je sagovornik za Mojportal.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    23. jul 2024 | 12:28

    To je oslobodioc-branioc i Tudjmanov protagonist Blagostanja..takvi fobivaju mirovine i fivljaju ma ledjima Hrvatskog radnog i poštenog gradjanina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA