Bacali pesak u oči i cigarete na poznatog Tiktokera na plaži u Splitu: Fotkao se sa dečkom u vodi, nastao haos

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Otišao sam do njih i zamolio ih da ne bacaju pesak i da nas puste na miru. A onda su počeli viču da smo gej. Ali na kraju su otišli. Nastavili smo da se fotografišemo, a onda opet napad peskom", prepričao je Riki Lija

Policija u Splitu planira da podnese krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica koji se nasilnički ponašao prema dvojici Britanaca na plaži na Bačvicama.

Reč je o napadu na tiktokera Riki Lija, njegovog dečka i prijatelja, koji se pre par dana dogodio na splitskoj plaži. Britanac je na društvenim mrežama objavio snimak u kojima opisuje napad. U videu prepričava da se fotografisao u moru s dečkom, a onda ih je, kako kaže, grupa dece počela da gađa peskom.

"Otišao sam do njih i zamolio ih da ne bacaju pesak i da nas puste na miru. A onda su počeli viču da smo gej. Ali na kraju su otišli. Nastavili smo da se fotografišemo, a onda opet napad peskom", prepričao je Riki Lija.

U drugom video-snimku je prepričao da je kasnije žena na njih bacila cigaretu, a drugi ih je muškarac pratio da će da udari njegovog prijatelja šakom, a on je zatim udario glavom u stablo.

"Ako si gej i putuješ u Hrvatsku, moraš biti na oprezu. Nisam ljut, nego razočaran. Zabrinut sam za svoju sigurnost na ostatku letovanja", dodao je, piše Index.

Index je zbog napada o kojem mladić priča u videima kontaktirao PU splitsko-dalmatinsku.

"Nismo primili prijavu događaja, već smo za isti saznali nakon objave u medijskom prostoru. Odmah po saznanju za događaj pokrenuli smo istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti. Protiv za sada nepoznatog počinitelja nadležnom državnom tužilaštvu podnećemo krivičnu prijavu vezano za krivično delo nasilničkog ponašanja", rekli su juče iz PU splitsko-dalmatinske.

Iz policije su saopštili da novih informacija nema, kao i da počinitelj nije uhvaćen.

(Telegraf.rs)

Video: Grčka se guši u dimu i pepelu, stiglo i do plaža Tasosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA