Trešten pijan sa 3,27 promila alkohola u krvi udario mladog policajca pesnicom u glavu i poslao ga u bolnicu

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Muškarcu iz Ljubuškog izmereno čak 3,27 promila alkohola u krvi

Čak 3,27 promila alkohola u krvi, što je gotovo na granici alkoholne kome, izmereno je D.Č. (43) iz Ljubuškog, koji je sinoć u Radišićima gde živi verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika Policijske uprave Ljubuški, D.Š.(24), kom je razbio telefon, a potom ga udario pesnicom u glavu, javlja Avaz.

Totalno pijani muškarac je, kako neslužbeno saznaje Avaz, vijugao putem svojim automobilom "pežo" i u jednom trenutku je umalo došlo do kontakta sa službenim označenim policijskim vozilom "folksvagen", kojim je upravljao D.Š.

Nakon što su se zaustavili, policajac je odmah prijavio događaj, nakon čega mu je D.Č. prišao, otrgnuo mobilni telefon i bacio ga na tlo, a potom ga udario u glavu, kako to potvrdio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona.

Mladi policajac je nakon ukazane lekarske pomoći u Domu zdravlja Ljubuški prevezen u Centar za urgentnu medicinu Univerzitetske kliničke bolnice Mostar, dok je D.Č. priveden u policijske prostorije gde je alkotestiran i zadržan do daljnjeg.

Po nalogu tužioca, policijski službenici preduzimaju mere i radnje protiv D.Č. zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari.

(Telegraf.rs)

Video: Galeb Team Soko G2 Galeb na aeromitingu CIAV2024: Snimak sa krila aviona!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    19. jul 2024 | 19:19

    Znači da bi povratili Kninsku krajinu, Liku, Kordun, Baniju, Baranju i Srem, treba poslati 2 divizije alkoholičara. Golorukih, naravno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA