Masovna tuča u Beranama, povređeno 7 osoba: Razvalili i ulazna vrata restorana, odmah intervenisala policija

 
T. U.
T. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon ukazivanja lekarske pomoći kod sedam lica su konstatovane lake telesne povrede

Sinoć je oko 19.30 časova dežurna služba Odeljenja bezbednosti Berane obaveštena da je u naselju Rudeš u tom gradu došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica.

- Policija je postupila u odnosu na predmetnu prijavu i izašla na lice mesta, gde je zatečeno više lica koja su se fizički sukobila, te je pravovremenom reakcijom policijskih službenika dalji sukob na licu mesta sprečen - saznaje agencija RINA.

Na licu mesta su pronađeni i izuzeti tragovi i predmeti koji će biti predmet odgovarajućih veštačenja, te policija preduzima dalje mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica i rasvjetljavanja događaja.

Osim toga, prilikom zbrinjavanja ovih lica u Urgentni centar Berane, gde su upućeni na ukazivanje lekarske pomoći, deo njih je pričinio oštećenja na ulaznim vratima pomenutog objekta, a na čijoj se identifikaciji preduzimaju mere i radnje.

Nakon ukazivanja lekarske pomoći kod sedam lica su konstatovane lake telesne povrede, najverovatnije nanete upotrebom fizičke snage ili podesnim sredstvom.

Od identifikovanih lica su prikupljena obaveštenja i sa celokupnim događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela.

(Telegraf.rs)

Video: Opšta tuča zbog mesta za fotografisanje: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA