Ubijen vojnik u Makedonskom Brodu nakon banalne rasprave

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tužilaštvo je zatražilo pritvor za osumnjičenog

Tužilaštvo će sprovesti istragu protiv 21-godišnjaka koji je osumnjičen za ubistvo vojnika u Makedonskom Brodu,javlja TV Telma.

Prema saopštenju, osumnjičeni je lovačkom puškom juče upucao 31-godišnjeg profesionalnog vojnika u dvorištu kuće u selu Kaluđerac. Povod za ubistvo bila je banalna verbalna rasprava privatne prirode.

Tužilaštvo je zatražilo pritvor za osumnjičenog.

"Osumnjičeni je s namerom lišio života jednu osobu u dvorištu kuće u selu Kaluđerac, nanevši mu povredu metkom iz lovačke puške. Žrtva je 31-godišnji profesionalni vojnik, a povod za ubistvo je banalna verbalna rasprava privatne prirode," saopštilo je OJO Skoplje.

MUP je saopštio da su nakon ubistva privedene 4 osobe, među kojima je i osumnjičeni. Ubistvo se dogodilo u kući jednog od privedenih, 63-godišnjeg T.T, u utorak oko 23 časa, a prema policijskom biltenu, prilikom čišćenja lovačke puške ispaljen je metak koji je pogodio žrtvu, s kojom su svi zajedno bili u lovu.

(Telegraf.rs)

Video: Crvena zver iz Srbije hitno leti za Severnu Makedoniju: Dačić ispratio srpske vatrogasce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA