Katarina i Stjepan poginuli u udesu, njihov brat Viktor traži pravdu: "Zašto je Albanka puštena iz zatvora?"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Osumnjičena da je izazvala nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra tri meseca kasnije puštena je uz kauciju od 70.000 evra

Albanka Klevisa Imeri koja se tereti da je skrivila tešku saobraćajnu nesreću u Ratcu, u kojoj su početkom aprila poginuli brat i sestra, Katarina (19) i Stjepan Đerek (21) iz Gradca, puštena je iz istražnog zatvora.

Ona je u nesreći prošla s lakšim povredama, a u pritvoru je završila nakon što su je pustili iz bolnice.

Tri meseca kasnije puštena je uz kauciju od 70.000 evra, prenosi 24sata.hr.

Bolne detalje tragične nesreće u kojoj je ostao bez brata i sestre podelio je Viktor Đerek, koji ogorčeno pita kako je moguće da opasnost od bekstva ne postoji, ako je upravo zbog toga i određen istražni zatvor.

"Ova odluka ne pruža sigurnost ni pravdu, već joj omogućava da izbegne odgovornost! Ovaj tragičan događaj ne sme proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije i odgovarajuću kaznu za okrivljenu", napisao je Viktor Đerek koji je pokrenuo i peticiju tražeći pravdu za Katu i Stipu.

Peticija je u sredu prikupila više od 3.000 potpisa.

"Ovaj tragičan događaj ne sme proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije i odgovarajuću kaznu za okrivljenu kako bi se sprečilo ponavljanje ovakvih tragedija. Našeg Stipu i Katu ništa neće vratiti, ali želimo pravdu za njih!

Vaša podrška nam je neophodna, molimo vas da podelite objavu i pomognete da ubuduće osiguramo da odgovorni snose posledice za svoje postupke. Pozivamo vas da zajedno podignemo svest o važnosti sigurnosti u saobraćaju i poštovanju zakona.

Neka sećanje na Katu i Stipu, njihov osmeh, ljubav i dobrotu zauvek živi u našim srcima.

Počivajte u miru, dragi naši", napisao je, između ostalog, njihov brat Viktor na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Video: Stravičan udes na Novom Beogradu, vozilo otkinulo banderu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    17. jul 2024 | 10:58

    Šipci imaju veze svuda,a imaju i pare,tako da ovo nikog ne čudi..😠😠 Narko mafija ima pipke svuda..😠😠 Ova je zaslužila najmanje 10 godina,bez prava na smanjenje...👹👹

  • Srbin

    17. jul 2024 | 11:19

    Tako to rade Albanci sta su Hrvati mislili? Samo vi Hrvati podrzavaj te i dalje Albance vidice te sta vas ceka

  • Zaza

    17. jul 2024 | 12:12

    Svi koji su se nadali da ce ta siptarka odlezati kaznu,duboko su se zeznuli.Za nju kaznu moze samo familija stradalih da izrece ,a to je samo jedna kazna ??????Oko za oko ,zub za zub.A zasto ??Zato sto ovo je dokaz da ona nikad nece odlezati kaznu ,niti pak se pojaviti na sud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA