Direktor policajcima u zatvoru u Zenici kupio bokserske rukavice, tegove i strunjače

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Krajnji cilj je unaprediti uslove rada zatvorskim policajcima, ali i stvoriti uslove za maksimalnu sigurnost", naveo je Rusmir Isak

Direktor zatvora zatvorenog tipa u Zenici, Rusmir Isak, od dolaska na tu dužnost često se hvali novim projektima, ali i potrebi da zatvorski policajci budu u uvek u dobroj formi, pa im je kupio tegove, strunjače i bokserske rukavice.

On se pohvalio kupljenom opremom i poručio:

"Kada sam preuzeo Kazneno-popravni zavod zatvorenog tipa u Zenici, zatekao sam mnoštvo stvari koje su dotrajale i bile zapostavljene. Shodno tome, dočekalo me mnogo posla koji nastojim, u skladu s mogućnostima i budžetom kojim raspolažemo, što više završiti", naveo je on i nastavio:

"Krajnji cilj je unaprediti uslove rada zatvorskim policajcima, ali i stvoriti uslove za maksimalnu sigurnost. Uveren sam da će nova oprema definitivno biti od koristi zatvorskoj policiji koja teretanu koristi kako bi trenirali, održavali formu i bili maksimalno spremni da odgovore svim zadacima i izazovima s kojima se susreću u radu", preneo je sarajevski portal Klix.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Mustafa nam je pod mostom gde je živeo pevao tužne pesme, jedna je o ocu i sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA