Policija spasla dete sa prozora 6. sprata zgrade u Sarajevu, majka uhapšena

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatan slučaj u komšiluku

Prava drama odvijala se juče u sarajevskom naselju Grbavica kada je dete od dve godine primećeno da stoji na spoljnom delu prozora na šestom spratu stambene zgrade. Zahvaljujući brzoj reakciji policije MUP-a KS i vatrogascima sprečena je tragedija.

Kako su za portal „Avaza“ kazali sinoć je uhapšena jedna osoba zbog krivičnog dela zapuštanje deteta ili zlostavljanja deteta/maloletnika iz člana 219.

- Nešto pre 19 sati pripadnici Policijske stanice Novo Sarajevo zaprimili su poziv da je uočeno maloletno dete na prozoru šestog sprata zgrade u naselju Grbavica. Policajci su odmah s vatrogascima izašli na teren. Vrata je morao otvoriti vatrogasac jer s druge strane nije bilo odgovora nakon kucanja – kazali su iz MUP-a KS.

Dodali su kako prilikom ulaska u stan osim dvoje maloletne dece nisu zatekli nikoga više. Deca su, ističu, ostavljena bez nadzora.

- Jedan od vatrogasaca dečaka je s prozora sigurno sklonio. Decu je preuzeo Centar za socijalni rad – naveli su iz MUP-a KS.

Kako saznaje "Avaz", uhapšena osoba je majka dece, koja je stigla tek oko 21 sat.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA