Milo Đukanović tvrdi da je obavešten da se na njega sprema atentat

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Iz crnogorske policije navode da raspolažu informacijama o tome da postoje aktivnosti koje bi ugrozile bezbednost Đukanovića

Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović obavestio je nadležne organe u Crnoj Gori da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat, preneli su danas podgorički mediji.

Iz Uprave crnogorske policije kasno sinoć za "Vijesti" je rečeno da policijski organi ne raspolažu podacima koji bi ukazivali na planirane aktivnosti koje bi bile usmerene na ugrožavanje bezbednosti bivšeg predsednika Mila Đukanovića.

Izvor blizak Đukanoviću rekao je da ga je visoki strani vojni zvaničnik na dužnosti na KiM upozorio da "organizovana kriminalna grupa iz jedne susedne zemlje navodno planira da izvrši atentat u sprezi sa bezbednosnim službama druge susedne zemlje".

Iz Đukanovićeve kancelarije, na pitanje da li je ga je bilo ko iz bezbednosnog sektora obavestio da mu je ugrožena bezbednost, "Vijestima" je rečeno da je on dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i da je sa tom informacijom upoznao državne organe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон🎼🎸

    13. jul 2024 | 15:54

    Склони се ти у СПУЖ тамо је за тебе најсигурније🧔

  • XY

    13. jul 2024 | 15:52

    Zar opet? Baš nemaju mašte. Pa to smo već videli pre nekoliko godina kada su jedna baba, policajac penzioner i jedan bivši robijaš iz Srbije zajedno sa Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem optuženi za pokušaj atentata i državnog udara.

  • Oldtajmer®

    13. jul 2024 | 14:43

    Baš je teško pretpostaviti na koju li je susednu zemlju mislio taj strani vojni službenik sa KiM koji mu je to dojavio? 😀 Ameri su toliko drski u tim piromanskim delovanjima da se i ne trude da to uviju u neku foliju da ne bude baš toliko providno. Koga više boli qc za potrošenog Mila Đukanovića da bi izvršio atentat na njega?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA