Horor kod Ptuja! Oluja napravila haos, grom ubio 8 teladi, u istom trenutku pali mrtvi, pa buknuo požar

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vatra se potom proširila na šupu, gde je počela da gori stočna hrana. Prema do sada prikupljenim izveštajima, u požaru niko nije fizički povređen.

Sinoć nekoliko minuta pre 18.00 časova Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Maribor obavešten je o požaru u  zgradi na području Policijske stanice Ptuj.

Policija je obezbedila područje i preduzima mere za obezbeđenje života i imovine ljudi. Prema prvim prikupljenim izveštajima, do požara je najverovatnije došlo usled udara groma u deo objekta gde je bilo 8 teladi. Životinje koje su bile u drugom delu pomoćne zgrade su nepovređene.

Vatra se potom proširila na šupu, gde je počela da gori stočna hrana. Prema do sada prikupljenim izveštajima, u požaru niko nije fizički povređen.

Kako prenose SlovenskeNovice, vatrogasci i dalje gase požar na licu mesta. Sam uviđaj će se izvršiti po završetku gašenja ili kada okolnosti to dozvole, saopštava PU Maribor. Prema do sada prikupljenim izveštajima, na objektu je usled požara pričinjena veća materijalna šteta.

(Telegraf.rs)

Video: Uragan Beril kao tropska oluja pogodio Teksas: Dva miliona ljudi bez struje, otkazano 1.300 letova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA