Izbetonirao plažu u Hrvatskoj, stavio ležaljke: "Ginuo sam za državu, inspektori mi ne mogu ništa"

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Razgovor je, zaista, teško prepričati, a na kraju bizarnog poziva u kojem je, između ostalog, tvrdio da mu "inspektori ne mogu ništa, ni sud komunističke partije, ni Titova inspekcija i da je ginuo za ovu državu", novinarima je počeo i da preti, a kolegi sa portala Morski.hr poručio je da mu ga "može popu*iti"

Još jedan slučaj bahate devastacije pomorskog dobra pojavio se u Hrvatskoj, ovog puta u mestu Blaće u Općini Slivno, nedaleko od Dubrovnika. Neko je zamislio da je pomorsko dobro njegovo privatno vlasništvo i nasuo kamenje u more i na obalu i napravio mol. Na devastiranoj lokaciji postavio je i ležaljke, kako se jasno vidi na fotografiji koju je kolegama s portala Morski.hr poslao čitalac

Kako pišu, pristigle su anonimne dojave građana koji pretpostavljaju da se radi o osobi koja je vlasnik obližnje vile koja se iznajmljuje.

U međuvremenu, nakon inicijalnog teksta portala Morski.hr, u kojem su upozorili na katastrofalnu devastaciju pomorskog dobra, spomenutom se portalu javio i čovek iz Blaća koji im se i predstavio i rekao da je on taj koji je obalu devastirao. Kako kolege navode, upozorili su ga da se razgovor snima te da će u slovo preneti ono što je rekao.

Razgovor je, zaista, teško prepričati, a na kraju bizarnog poziva u kojem je, između ostalog, tvrdio da mu "inspektori ne mogu ništa, ni sud komunističke partije, ni Titova inspekcija i da je ginuo za ovu državu", novinarima je počeo i da preti, a kolegi sa portala Morski.hr poručio je da mu ga "može popu*iti".

Potom mu je i zapretio da će "leteti s rive" koju je betonirao i istakao da se "nije bojao ni onog što je na Dedinju zakopan."

Kompletan razgovor i demonstraciju neviđene bahatosti čoveka koji uništava javno pomorsko dobro svih građana Hrvatske možete pogledati na portalu Morski.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    13. jul 2024 | 09:11

    Pa dobro, ako mu se može, može mu se.Ja nikada ne krivim nekoga ko ima kriminalni um, ko je bahat, već onoga ko mu je dozvolio da se tako ponaša i ako ga ne sankcioniše, a ima sve instrumente, a takođe je preuzeo odgovornost za koju prima platu da se suprotstavi tome, a to ne uradi, već podrži kriminalne radnje svojim ne delovanjem.E to su najveći izdajnici svake zemlje.

  • Čika Velja

    13. jul 2024 | 09:03

    Kao i velika većina onih sa puškom u prošlom ratu,ni ovaj nije ratovao ni za narod ni za državu,nego za sebe!!! A dokaz ovome je...evo vam pa gledajte i slušajte!!!

  • Kole

    13. jul 2024 | 09:05

    Tipičan hrvatski domoljub, šta je tu novo?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA