Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran se posvađao na pijaci, optužio Igora da mu je voće prskano: Izbio haos, na kraju je jedan kažnjen

A. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema ovonedeljnoj presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine oko 13 sati u Novoj Gradišci

  • 0
Kalenić Pijaca Foto: Nikola Tomić

Goran je proglašen krivim i osuđen jer je fizički napao prodavaca neretvanskih mandarina tvrdeći da su prskane pesticidima.

Prema ovonedeljnoj presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine oko 13 sati u Novoj Gradišci. Goran je prvi započeo sukob i na kraju je izvukao deblji kraj.

Prišao je Igoru koji je prodavao mandarine iz kombi vozila i optužio ga da su "mandarine koje prodaje prskane", nakon čega je telom zauzeo stav pozivajući Igora na tuču. Igor ga je upozorio da ga ne provocira, ali Goran nije odustao, prenosi danica.hr.

U jednom trenutku Goran je desnom rukom zamahnuo prema Igoru sa namerom da ga udari u predelu glave. Igor se izmakao i rukama gurnuo Gorana u predelu prsa usled čega je ovaj pao preko trotoara, a potom se udaljio.

"Goran je prilikom sukoba zadobio lake telesne povrede, ugruvan je i ima rane na glavi, leđima i karlici", navodi se u presudi.

Igor je na sudu naveo kako Gorana poznaje godinama, ali ovo im je prvi sukob. Kaže i kako ga je drugi dan opet došao da ga provocira zbog mandarina.

Sudija je Gorana proglasila krivim i kaznila sa 600 evra plus 20 evra prekršajnih troškova. Policija je predlagala kaznu od čak 1200 evra jer je već osuđivan za slična nedela, ali sud je to odbio smatrajući takvu kaznu prestrogom.

(Telegraf.rs)

Video: Grčka se guši u dimu i pepelu, stiglo i do plaža Tasosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA