Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnji udes u Zagrebu: Naleteo na policijsko vozilo pod rotacijom, odmah mu uradili alko-test

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkotestom je 65-godišnjaku izmereno 1,51 promila, uhapšen je i odveden na trežnjenje, nakon čega će ga policija odvesti na sud

  • 0
Hrvatska policija 1200px Foto: Shutterstock

U četvrtak oko 13 sati u novozagrebačkoj Ulici Ledinski put, policijski službenik II. stanice saobraćajne policije Zagreb zaustavio uz ivicu puta službeno vozilo s uključenim rotacijskim plavim svetlima i migavcima, a radi obezbeđivanja mesta na kom se desila saobraćajna nesreća koja se nedugo pre toga desila dogodila, piše Jutarnji list.

U tom je trenutku na službeno policijsko vozilo naleteo 65-godišnji vozač koji se kretao Ulicom Luje Naletilića i koji je dolaskom do raskrsnice s Ledinskim putem skrenuo ulevo. Iako je bio dužan, svoje vozilo nije držao bliže desno ivici puta i na toliko udaljenosti da ne ugrožava druge učesnike u saobraćaju i ne izlaže sebe opasnosti.

Svi prisutni na uviđaju su ostali zatečeni kada je naleteo na policijsko vozilo, te je policija odmah pristupila vozaču iz kog je bazdio alkohol.

Njihove sumnje u alkoholisanost su se vrlo brzo i potvrdile, jer je muškarcu napravljen alkotest te je naduvao 1,51 g/kg.

"Uhapšen je i smešten u Jedinicu za zadržavanje do otrežnjenja, nakon će biti doveden na Opštinski prekršajni sud u Zagrebu zbog počinjenih prekršaja u saobraćaju. U nesreći nije bilo povređenih", saopštili su iz PU zagrebačke.

(Telegraf.rs)

Video: Vrelina topi Beograd: Evo kako izgleda grad na +38

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA