Ubio ujaka, pa pobegao u Crnu Goru? Đakomo Bocoli već nedeljama beži policiji, gubi mu se svaki trag

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sumnja se da je Bocoli pobegao iz svog doma na jezeru Garda u severnoj Italiji sa partnerkom i devetogodišnjim sinom u svom Maseratiju, nekoliko dana pre nego što su sudije Vrhovnog suda izrekle presudu za ubistvo ujaka

Italijanska policija ovih dana traga za Đakomom Bocolijem, muškarcem osuđenim na doživotnu robiju zbog ubistva svog ujaka Maria. Italijanski mediji spekulišu da Bozoli pobegao u pravcu Crne Gore ili Albanije, a tamošnja policija nije ni demantovala niti potvrdila ove navode.

Đakomo Bocoli, osuđeni za ubistvo svog ujaka pobegao nakon izricanja presude, pišu italijanski mediji.

Bocoli je trebalo da provede čitav život iza rešetaka jer je ubio svog ujaka Marija Bocolija u oktobru 2015. godine. Navodno je ujaka ubio zbog svađe oko novca i položaja u porodičnoj firmi.

Poslednjih dana Bocoli je navodno viđen u Marbelji u Španiji, ali ni to nije još potvrđeno. Sumnja se da je Bocoli pobegao iz svog doma na jezeru Garda u severnoj Italiji sa partnerkom i devetogodišnjim sinom u svom Maseratiju, nekoliko dana pre nego što su sudije Vrhovnog suda izrekle presudu za ubistvo ujaka.

Kada je policija stigla u Bocolijevu kuću da ga odvede u zatvor, u njoj nikog nije bilo, pa je za njim raspisana međunarodna poternica. Njegova partnerka i sin su se navodno vratili u Brešu u petak, dok se za Brazolijem i dalje traga.

"Možda je imao za cilj da se sakrije u zemljama koje nisu članice EU u kojima izručenje nije omogućeno. Poslednjih dana kruže glasine svih vrsta, uključujući i onu da bi bekstvo u Španiju bilo razrađena šema, radi obmane kako bi se umesto toga prikrilo Bocolijevo bekstvo prema Crnoj Gori ili Albaniji. Pošto je bio u Španiji, mogao je i lako da krene automobilom, pa brodom u Maroko, da nestane lakše nego što bi to u Evropi", piše Italijanski Today Cronaca.

Takođe, veruje se da Bazoli ima sklonjenu veću količinu novca, koja bi mu omogućila da se godinama uspešno skriva bilo gde u svetu.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA