Haos u Ogulinu: Policajac nasrnuo na maloletnika na traktoru, a on ga udario u lice i pretio mu ubistvom

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sukob policajca koji nije bio na dužnosti i maloletnika dogodio se u subotu u Ogulinu

Policijski službenici Policijske stanice Ogulin sproveli istragu postupajući po primljenoj prijavi policijskog službenika da ga je, dok je bio van dužnosti, maloletnik lakše povredio i pretio mu ubistvom, javlja Dnevnik.hr.

Incident se desio nakon što je policajac u subotu popodne u Ogulinu upozorio maloletnika na prebrzu vožnju traktorom kojom je ugrozio njega i njegove sinove na motociklu.

Istragom je utvrđeno je da je u sukobu policijski službenik fizički nasrnuo na maloletnika dok je bio na traktoru te ga lakše povredio, nakon čega ga je maloletnik udario metalnim klinom u lice kako bi odbio napad na sebe i pritom mu preteći ubistvom.

Zbog sumnje da je policijski službenik izvršio krivično delo nanošenja telesnih povreda, a maloletnik krivično delo pretnje, njih dvojica su danas uz krivičnu prijavu predati pritvorskom nadzorniku PU karlovačke.

S obzirom na to da policijski službenik nije radnik Policijske uprave karlovačke, s događajem je upoznat njegov nadležni rukovodilac koji će odlučiti o daljnjem preduzimanju mera i radnji iz Zakona o policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Trik sa čepom na flaši koji će vam olakšati život: Kako da ga sredite bez noža, čupanja i kidanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA