Zbog pijanog policajca Ana vezana za invalidska kolica: Samohrana majka iz Drvara jedva preživela metak

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ana je prvo promenila profilnu sliku koja svedoči da je i u bolesničkom krevetu bila dobro raspoložena. Zatim je usledilo još jedno kratko saopštenje.

Ana Gloginja (29), samohrana majka iz Drvara, čija je hrabrost i upornost oduševila region, vratila se sa lečenja u Turskoj. Sudeći po njenim retkim, ali optimističnim objavama na Fejsbuku, sva je prilika da će uskoro objaviti radosnu vest, prenosi "Avaz.ba".

Ana je prvo promenila profilnu sliku koja svedoči da je i u bolesničkom krevetu bila dobro raspoložena. Zatim je usledilo još jedno kratko saopštenje.

- Stigla sam u Bosnu, kad stignem odgovoriću svima, nisam bila, uglavnom je sve u redu... Baš ste me sahranili - napisala je Ana.

Kako je Srpskainfo ranije pisala, Ana je imala samo 24 godine i sina od 4 godine, kada je 2019. godine teško ranjena na radnom mestu, u kafiću u Drvaru. Nju je povredio pijani policajac. Slučajno ispaljeni metak pogodio je Anu pravo u kičmu. Lekari su jedva uspeli da joj spasu život, ali je od tada u invalidskim kolicima. Nije prihvatila takvu sudbinu, pa je usledila dugotrajna rehabilitacija, a potom i lečenje transplantacijom matičnih ćelija u Novom Sadu. Ali ništa od toga joj nije pomoglo.

Kada je sa klinike u Turskoj dobila vest da bi joj mogla pomoći operacija nervnog povezivanja, hrabra devojka iz Drvara krenula je u akciju. Za ovaj postupak morala je da prikupi 26.000 evra, što je za nju bila nedostižna suma, jer ona i sin preživljavaju od 700 kuna naknade za tuđu njegu i pomoć. Tada su na scenu stupili humani ljudi, organizacije, kulturno-umjetnička društva, sportski klubovi iz Drvara, ali i iz regiona. Za samo mesec dana novac je prikupljen i Ana je otišla na lečenje u Tursku.

Sada se vratila i svi željno čekaju dobre vesti.

O tome svedoče stotine poruka podrške i ohrabrenja na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Stanojević posle poraza od CSKA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    8. jul 2024 | 08:11

    Zna li se koju je kaznu dobio "policajac",ako je uoste i kaznjen?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA