Prodavao majice sa likom Karadžića i Mladića u Baru, reagovala policija: Slučaj završio kod tužioca

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Bar identifikovali su navedeno lice i slučaj dostavili državnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, na ocenu i mišljenje

Roba sa jedne tezge u blizini ulaza u Stari Bar postala je predmet koji je završio kod tužioca Osnovnog državnog tužioca u Baru.

Naime, pripadnici policije u ovoj primorskoj opštini identifikovali su N.S. kao osobu koja je u Starom Baru istakla majice sa likom osuđenih za ratne zločine, genocid i zločine protiv čovečnosti.

U pitanju su majice sa likovima Ratka Mladića i Radovana Karadžića.

"Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Bar postupili su u odnosu na saznanje da je u Starom Baru jedno lice istaklo više majica sa likovima lica optuženih za ratne zločine, genocid i zločine protiv čovečnosti", potvrđeno je za RINU u Upravi policije.

Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Bar identifikovali su navedeno lice, utvrdili da se radi o N.S. iz Bara, dok su kompletne spise predmeta formirane povodom opisanog događaja dostavili državnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, na ocenu i mišljenje".

(Telegraf.rs)

Video: Protesti u Podgorici: Srbi protestvuju u Crnoj Gori zbog prihvatanja rezolucije o Srebrenici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    7. jul 2024 | 21:35

    Ako neces da kupis onda nije problem,pa sta ako ih prodaje ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA