Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred sinovima se drogirao, gušio suprugu, gađao je i psovao, ali ipak neće u zatvor: Strašne scene u Hrvatskoj

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je s njim prolazila kroz pakao, a decu je skroz zanemario

  • 0
Nasilje, zlostavljanje, dete, dečak Foto: Shutterstock

Ovih dana je zbog zlostavljanja svoja dva sina na uslovnu kaznu zatvora osuđen 32-godišnji B.J. iz Virovitice. Presuda navodi da se pred malim sinovima nasilnički ponašao prema svojoj vanbračnoj supruzi, a pred njima se i gotovo svakodnevno drogirao te konzumirao alkohol, piše Index.hr.

Suprugu je pred decom maltretirao po kući, vikao joj da ima ljubavnika, te je gađao svim što mu je došlo pod ruku dok je u naručju držala sina. Takođe ju je u par navrata hvatao za vrat i gušio, te joj pred decom vikao teške psovke. U presudi se navodi da su deca zbog svega opisanog često plakala, a B.J. bi ih tada odgurivao i govorio da nema vremena za njih.

Zanemarivao bolesnu decu

Takođe se navodi da oba dečaka boluju od hronične bolesti, zbog koje zahtevaju konstantno obavljanje lekarskih pregleda, kontrola i terapija. Umesto da vodi brigu o njima, optuženi ih je ignorisao te se nije brinuo o njihovoj pravilnoj ishrani, već je sav novac trošio na droge i alkohol.

Deca su zbog toga bila prljava, neuredna i gladna, a često im je bilo hladno. Zbog svega navedenog bolesne je dečake odveo Zavod za socijalni rad i smestio ih u hraniteljsku orodicu, a optuženi je prilikom primopredaje bio pijan.

Sud ga je osudio na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, koju neće morati izvršiti ako u tri godine ne počini novo krivično delo. Takođe, određena mu je obaveza odvikavanja od zavisnosti o alkoholu i drogama, a ako to odbije, mogao bi završiti u zatvoru.

(Telegraf.rs)

Video: Izgubio kontrolu nad vozilom, isprevrtao se i izleteo sa puta: Stravičan snimak nesreće kod Uba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA