Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin šefa obezbeđenja crnogorskog premijera tukao mladića u Budvi: Imao saučesnika, sve snimile nadzorne kamere

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom dana će se policija oglasiti i saopštenjem

  • 2
Crna Gora, policija Foto: Shutterstock

Podgoričanin Andrija Milačić, sin službenika Uprave policije Saše Milačića, šefa obezbeđenja premijera Milojka Spajića, krivično će odgovarati za nanošenje teških telesnih povreda dvadesetogodišnjem mladiću tokom tuče u noći između petka i subote u blizini diskoteke "Omnia" u Budvi.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" iz Uprave policije, tužilaštvo iz Kotora dalo je tek juče nalog da se krivična prijava podnese i protiv Podgoričanina Omara Ramovića, za kojeg se veruje da je sa Milačićem u tuči naneo povrede sugrađanima A.M. i A.A.

Tuča u blizini diskoteke dogodila se 29. juna u 04.40 časova, a na snimcima koje je policija uzela, prema nezvaničnim informacijama iz te institucije, vidi se kako Milačić, Ramović i još neke neidentifikovane osobe brutalno udaraju dvojicu mladića iz Podgorice.

Povređeni mladić je iste noći odvezen u Hitnu pomoć Budva, ali dok je čekao red navodno je otišao pre nego su ga lekari pregledali.

Nezvanični podaci iz UP govore da je policija u Budvi navodno identifikovala aktere, uzela izjave, sačinila zapisnik i narednog dana obavestila tužioca u Kotoru za događaj.

Tada se dežurni tužilac navodno izjasnio da policija protiv Ramovića i Milačića u redovnoj proceduri podnese prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

"Vijestima" je u UP nezvanično rečeno da je do promene došlo u utorak, a nakon što je povređeni mladić pregledan u Kliničkom centru, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede na levoj strani lica.

Tada je medicinska dokumentacija poslata u Budvu, a potom je ponovo obavešten tužilac u Kotoru, koji se izjasnio da policija podnese krivičnu prijavu protiv Milačića i Ramovića zbog krivičnog dela "nanošenje teških telesnih povreda".

"Vijesti" su zvanično poslale pitanja Upravi policije i Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

Tokom dana će se policija oglasiti i saopštenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    3. jul 2024 | 16:34

    Tatin DPSovac, ennema mu po kome doci da je hajduk. Inave, kad procitate da je neki Omar, sa nekim, navodno, nasim tukao nekog Semira, fajem pare.

  • Dzesika

    3. jul 2024 | 17:46

    Ako tatica, sve ne zataška.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA