Vreme čitanja: oko 1 min.

Na nizbrdici upalio auto, pa izašao iz njega, vozilo krenulo i pregazilo dete: Horor u Istri

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je objavila policija, 37-godišnji muškarac seo je u automobil pulskih tablica, koji se nalazio parkiran na nizbrdici uz rub kolovoza, a na suvozačevo mesto selo je dete

  • 0
Automobil brzina ubrzanje saobraćaj nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Na području Pule jučer oko 14.15 dogodila se nesreća u kojoj je teško povređeno dete, javlja Index.hr.

Kako je objavila policija, 37-godišnji muškarac seo je u automobil pulskih tablica, koji se nalazio parkiran na nizbrdici uz rub kolovoza, a na suvozačevo mesto selo je dete.

"Nakon što je muškarac stavio automobil u pogon, nakratko je izašao iz vozila, a da pritom nije preduzeo potrebne mere da vozilo ne krene samo s mesta."

"Automobil je zbog nagiba krenuo prema napred, a u tom se trenutku ispred automobila nalazilo drugo dete, te je automobil prešao preko njega. Dete je prevezeno u riječku bolnicu, gde je utvrđeno da je teže povređeno."

"U vezi navedenog događaja policija je obavestila nadležno državno tužilaštvo, te policijski službenici nastavljaju rad na uvrđivanju okolnosti događaja", saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

Video: Oluja u Baru: Snimci sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA