≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran s majkom zverski ubio ženu, ranije je osuđivan u Hrvatskoj: Danima je mučili, nabavili i mašinu za meso

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nerminino telo je bilo izmasakrirano

  • 2

Monstrum Goran R, koji se sumnjiči da je s majkom Leđibom R. svirepo ubio svoju suprugu Nerminu, je 22. maja 2019. pravosnažno osuđivan u Zagrebu zbog izazivanja teških telesnih povreda i pretnji.

To pokazuju dokumenti iz istrage koji su u posedu "Avaza".

Kako je ovaj portal ranije objavio, njeno telo je bilo izmasakrirano. Istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Leđiba, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu, da su je pre ubistva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svetom.

Branili joj da izlazi iz stana

Oni su joj, kako se veruje, onemogućili i pristup mobilnom telefonu i izlaske iz stana, a takođe ju je seksualno zlostavljali stavljajući joj nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, zbog čega je nesrećna žena trpjela izuzetno jake bolove.

Danima su je navodno izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Prethodno su joj vezali ruke da ne može da pruži bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osveživače i mirisne sveće.

Istraga je pokazala i da su Goran, njegova majka i njihov pomagač Latif J.u tržnim centrima "kupili sekiru, testeru, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".

Prema istrazi, kupili su mašinu za mlevenje mesa, a sve s ciljem da telo raskomadaju i uklone iz stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA