Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušana supruga napadača na ambasadu Izraela u Beogradu: Crnogorska policija saopštila detalje

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti

  • 20
Žena Miloša Žujovića Foto: MUP

Crnogorska policija prikupila je obaveštenja od supruge teroriste Miloša Žujovića, ubijenog juče tokom napada na pripadnika Žandarmerije ispred Izraelske ambasade u Beogradu,javljaju Vijesti.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti.

"Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu".

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić ranije danas kazao je za srpski Informer TV, da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ekspresno došlo do supruge teroriste: "Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane", rekao je Cmolić.

Žujović je juče ranio pripadnika srpske Žandarmerije Miloša Jevremovića (34).

Miloš Žujović je pre nekoliko godina promenio veru i prešao u islam, a njegova supruga poreklom je iz Berana. Oni su živeli u Novom Pazaru, a Žujovićeva supruga je 27. juna otišla za Crnu Goru.

MUP Srbije objavio je juče fotografiju teroriste Miloša Žujovića i njegove supruge Bese, napravljenu 11. marta u Upravi za strance prilikom njene prijave boravka.

(Telegraf.rs)

Video: Vilan: Nema opravdanja za teroristički akt, u Srbiji smo bezbedni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bože sačuvaj

    30. jun 2024 | 21:20

    Na šta liči ova žena, od koga se krije, skidajte joj tu kapu sa glave, kako može da priča tako umotana a, verovatno, puno zna.

  • Iva

    30. jun 2024 | 21:36

    Ovaj se ne zove odavno Milos vec Sabahudin ili vec kako .Prestanite vise da pisete Milos Zujovic ...

  • da mi neko objasni

    30. jun 2024 | 21:36

    gde to u kuranu piše da žene moraju ovako da budu obučene ili da nise maramu i pokrivaju kosu i glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA