≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužna vest iz Bjelovara: Preminula devojčica koja je prošlog petka stradala u nesreći kvada

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Troje tinejdžera na kvadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u krivini su, usled prebrze vožnje, zahvatili ivičnjak, sleteli u jarak kraj puta i udarili u obližnji betonski most

  • 1
Prevrnuto vozilo kvad nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći s kvadom koja se prošloga petka dogodila u Bulincu pored Bjelovara, podlegla je povredama, javlja Moj portal.

Podsetimo, troje tinejdžera na kvadu, bez kaciga na glavi i bez dozvole, u krivini su usled prebrze vožnje zahvatili ivičnjak, sleteli u jarak kraj puta i udarili u obližnji betonski most. Svi su zadobili teške povrede glave, završili su u jedinici intenzivne nege, a najkritičnije je prošla upravo suvozačica koja je danas preminula.

Bila u komi

Početkom sedmice iz Opšte bolnice dr. Anđelko Višić Bjelovar Moj portal je saznao da je ona i nakon nesreće odmah bila životno ugrožena, a nakon prijema u bolnicu bila je na aparatu za disanje i u indukovanoj komi.

Ostalo dvoje dece, rekli su iz bolnice, bilo je stabilno.

Kobna nesreća dogodila se pre tačno sedam dana, a do danas su se svi nadali da će se devojčica izvući. Na društvenim mrežama širile su se poruke molitve da mladi život pronađe snage i izbori se.

Nažalost, to se ovoga puta nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je uhapšeno još jedno lice zbog sumnje na terorističko udruživanje: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA