Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajac Marko je ljubav svog života upoznao na ulici: Tada umalo da dobije kaznu, a danas je dao prsten

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceremonija s prstenom i cvećem dogodila se na istom onom mestu na kom se pre godinu dana dogodio slučajan susret u kontroli saobraćaja

  • 2

Policajac Marko zaustavio je devojku za volanom prilikom kontrole saobraćaja u Sisku. Bila je to ljubav na prvi pogled. 

Godinu dana posle tog slučajnog susreta, Marko i devojka su vereni. Ceremonija s prstenom i cvećem dogodila se na istom onom mestu na kom se pre godinu dana dogodio slučajan susret u kontroli saobraćaja.

"Da se ljubav zaista može dogoditi na neobičnim mestima, ali i u neobičnim situacijama dokaz je naš Marko, policijski službenik Policijske stanice Sisak", navode iz ove policijske stanice, prenosi Danica.

Marko nije ni slutio da će mu jedan običan radni dan promeniti život. Prilikom rutinske kontrole saobraćaja i vozila, zaustavio je automobil, a iza volana je sedela devojka, sada već njegova verenica.

"Tako je započela njihova priča. Posle tačno godinu dana naš policajac Marko odlučio je da napravi veliki korak. Pripremio je cveće, prsten i posebno mesto – upravo onu ulicu gde su se prvi put sreli".

"Njihova priča je dokaz da ljubav može da pronađe put i u najneočekivanijim situacijama. Policijska uprava sisačko-moslavačka im želi sve najbolje u njihovom budućem zajedničkom životu”, poručili su danas iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Romantična prosidba na pozorišnoj sceni u Šapcu: Mladi lekar Dragan zaprosio devojku Danijelu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA