Vreme čitanja: oko 1 min.

Ušetao među goste sa kantom benzina, zamolio ih da izađu: Muškarac iz Bosanskog Novog zapalio kafić usred dana

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Policijski službenici Policijske stanice Bosanski Novi, dana 27.06.2024. godine lišili su slobode S. B.", saopšteno je iz policije

  • 0

Muškarac iz Bosanskog Novog zapalio je kafić "Star" juče tokom dana u istoimenom gradu. Srećom nije bilo povređenih osoba, ali je kafić skoro u potpunosti izgoreo.

"Policijski službenici Policijske stanice Bosanski Novi, dana 27.06.2024. godine lišili su slobode S. B. iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela paljevina i izazivanje opšte opasnosti", rečeno je iz prijedorske policije.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni istog dana oko 16:55 sati upotrebom zapaljive tečnosti zapalio unutrašnjost ugostiteljskog objekta u Bosanskom Novom.

U požaru koji je lokalizovala Teritorijalna vatrogasna jedinica u Novom objekat je u potpunosti izgoreo, a posledica po ljude nije bilo.

Prema saznanjima Mondo.ba, reč je o Novljaninu S. B., koji je u kafić "Star" unio kantu benzina, zamolio goste da izađu, polio po objektu i zapalio.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će po kompletiranju predmeta protiv S. B. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična dela. Utvrđuje se i motiv počinjenja ovog krivičnog dela, a prema nezvaničnim informacijama, postojale su nesuglasice između njega i vlasnika kafića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA