Vreme čitanja: oko 1 min.

U Tuzima pronađene dve automatske puške, pištolj, lovačka puška i preko 800 komada municije

A. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala izvršili su pretrese na tri lokacije u Tuzima, saopštio je MUP Crne Gore

  • 0
Policija Crna Gora, Podgorica Foto: Nikola Tomić

Preduzimajući kontinuirane planske aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posedu i suzbijanja krivičnih dela u vezi sa nedozvoljenim držanjem i trgovinom oružjem, službenici Sektora za borbu protiv kriminala izvršili su pretrese na tri lokacije u Tuzima, saopštio je MUP Crne Gore.

Prilikom pretresa objekata i drugih prostorija, kao i pregleda zemljišta koje koristi A.H., pronađene su dve automatske puške i 788 komada puščane municije, kao i pet okvira od automatske puške, zakopane u zemlji u dvorištu kuće.

Sa navedenim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio vršenje odgovarajućih veštačenja, nakon čega će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog dela i daljem postupanju u ovom predmetu.

Takođe, pretresima na dve preostale lokacije pronađen je pištolj marke „Bereta" sa isteklim oružnim listom, 35 komada pripadajuće pištoljske municije, kao i lovačka puška bez važeće dozvole, shodno čemu će protiv dva lica biti pokrenuti odgovarajući postupci.

(Telegraf.rs)

Video: Jaki udari juga u Budvi: Miris mora i zime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA