≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac pucao iz puške za vreme skupa u Nevesinju, policija ga uhapsila: Među ljudima bio i potpredsednik

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzmu sve mere i radnje na dokumentovanju ovih krivičnih dela

  • 0
Lovačka puška dvocevka patrona punjenje oružje ubistvo Foto: Shutterstock

Muškarac iz Nevesinja uhapšen je nakon što je pucao iz lovačke puške dok se održavao jedan skup u ovoj opštini.

"Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje su lišili slobode lice inicijala I. N. iz Nevesinja zbog počinjenih krivičnih dela: Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja iz člana 361. i Izazivanje opšte opasnosti iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske. Naime, postoji osnov sumnje da je lice inicijala I.N. upotrebilo vatreno oružje na način da je jednom pucalo iz lovačke puške. Lice inicijala I.N. je lovačku pušku doborovoljno predalo policijskim službenicima", saopšteno je iz PU Trebinje.

O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzmu sve mere i radnje na dokumentovanju ovih krivičnih dela.

Kako nezvanično saznaje ATV, lice bošnjačke nacionalnosti je pucalo za vreme skupa koji su organizovali Bošnjaci u ovoj opštini. On je bio udaljen 50-ak metara u trenutku kada je pucao, a skupu je prisustvovao i potpredsednik FBiH.

(Telegraf.rs)

Video: Hronologija krvavog pira koji danima potresa ceo region

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA