Vreme čitanja: oko 2 min.

U Rijeci napali dostavljača na motoru, oglasio se otac: Dečkića su tukli po glavi, jedva im je pobegao

N. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je rekao ovo nije prvi put da je doživeo napad na radnom mestu

  • 0
Dostava, moped Foto: Shutterstock/Tricky_Shark

Momak koji radi kao dostavljač doživeo je napad u Rijeci dok je obavljao posao, a kako kaže njegov otac, ovo nije prvi incident koji je doživeo.

"Nakon dostave prišli su mu dvojica i tražila da mu daju motor, kako je ovaj odbio udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom" napisao je na Fejsbuku Saša Pavlić čijeg su sina Matea (20) u nedelju napali nepoznati muškarci.

Za portal 24sata ispričao je da su mu sina udarili u glavu, ali ga je spasla kaciga. Hteli su da ga sruše s motora, ali je uspeo da pobegne, te da je došla i policija. Njegov sin kao dostavljač radi godinu dana, a ovo nije prvi incident koji je doživeo. Današnji incident je bila kap koja je prelila čašu.

- Dostavljao je picu devojkama na plaži i tada su došla ta dvojica. Napali su ga da im da motor. On je odbio i rekao da nastavlja da radi. Tad su ga i fizički napali. Da nije bilo kacige, ne zna gde bi bio. Verovatno u bolnici. Kada je seo na motor i hteo da krene dalje, jedan ga je još jednom udario nogom. Ne znam kako je uspeo održati ravnotežu. Da je pao verovatno bi ga išutirali. Dao je gas i srećom uspeo je da pobegne - ispričao je otac za 24sata.

- Pre 30 minuta kod Galeba na Kostrena moj sin Mateo je imao dostavu, nakon dostave prišli su mu dvojica i tražila da mu daju motor, kako je ovaj odbio udarili su ga nekoliko puta u glavu i još jednom nogom. Ako je iko išta video molio bih da mi se javi - stoji u objavi oca.

Dodao je da napadi na dostavljače hrane postaju uobičajeni i da to treba da prestane.

- Svaki napad bez obzira na koga potrebno je dovesti do kraja, istražiti i procesuirati, jer je samo pitanje dana kada će se dogoditi veće zlo. Dali smo izjave i ide prijava. Zaustavimo nasilje dok nije kasno.Tražićemo krivce - ispričao je otac.

Otac kaže da je na teren izašla i policija. Poslali smo im upit, odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča konobara i turista na Trgu Svetog Marka u Veneciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA