Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su fotke Ivanove vile koja je sva u krvi, imao turiste iz pakla: Prizor je uznemirujući, njemu je pozlilo

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili, ispričao je Ivan

  • 2
Vila kuća muškarac tužan Fot-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Objavljene su fotografije vile Ivana Japirka, koji je doživeo šok kada je video na šta liči kuća koju je iznajmio stranim turistima, koji su kuću demolirali, a svuda je bila krv.

Fotografije, koje nam je ustupio portal Dalmacija Danas, svedoče o užasu koji je Ivan zatekao u kući.

Kako je ranije rekao, u četvrtak mu je u kuću stiglo sedam Britanaca, koji su potom otišli u Split.

"Jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su da galame i prave nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo", ispričao je ranije priču Ivan i opisao situaciju zbog koje mu je pozlilo.

"Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam belu penu. Užasne scene, katastrofa", kaže Ivan.

Prema njegovim rečima, momci su, tako krvavi otišli u bazen.

"Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za uviđaj. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, policija je brzo došla, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od njih. Kad je izašao, osim što je razbio vrata, pljusnuo je svog prijatelja i počeo da beži policiji", opisao je Ivan bizarnu situaciju.

Kaže kako se njegova vila još uvek čisti.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

"Stanje je haotično, ali niko me ništa ne pita, uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu", kaže Japirko.


Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da je u petak došlo do incidenta.

"U petak oko 7 sati i 30 minuta u Solinu, u Držićevoj ulici, zaprimljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan ima povredu glave. Izlaskom na mesto događaja utvrđeno je da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi, ista je ponovno prokrvarila. Povređeni je prevezen na pružanje lekarske pomoći u splitsku bolnicu", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

(Telegraf.rs)

Video: Najsurovija ubistva u 2023. godini: Retrospektiva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA