Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sjetiće se kad budu plaćali njihovi najdraži, al biće kasno": Šta piše u čitulji roditelja Petra Kaluđerovića

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaluđerović je ubijen u eksploziji na Cetinju

  • 5
Petar Kaluđerović umrlica Foto-kolaž: Rtcg.me/Ozren Zogović, Pobjeda

Roditelji Petra Kaluđerovića (20), koji je zajedno sa saradnikom Draganom Roganovićem (36) ubijen u četvrtak u eksploziji na Cetinju, objavili su čitulju u kojem se opraštaju od sina.

U brojnim čituljama, koje su prethodnih dana objavljene u medijima, među redovima se čita moguća najava krvne osvete, a slično se može tumačiti u redovima koje su objavili roditelji ubijenog Kaluđerovića, koji je označen kao pripadnik škaljarskog klana.

"Sine naš, ljepoto naša... Svijetu najljepše mladosti. Uskratiše ti najljepše godine života. Zašto? Hiljadu puta zašto? Znam, zato što najbolji stradaju. Neka rijeka majčinih i očevih suza stigne one koji nam ovo prirediše. Lako će se prepoznati. Kada ih krene stizat' Božja kazna i budu tražili oproštaj od Svetog Petra Cetinjskog, neće im pomoći. Neće jer Bog ne prašta zločine ovakve vrste. Sjetiće se kad budu plaćali njihovi najdraži, ali biće im kasno za pokajanje, jer dug uvijek dolazi na naplatu! Tvoji neutješni otac i majka", stoji u čitulji.

Podsetimo, bomba koje je raznela Kaluđerovića i Roganovića, bila je postavljena na drvo ispred Sportskog centra na Cetinju, u blizini vozila koje su oni korstili. Dvojica muškaraca su na mestu stradali, dok su najmanje još dve osobe povređene.

(Telegraf.rs)

Video: Dve osobe poginule, tri povređene u eksploziji na Cetinju: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA