Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena brutalno napadnuta u tramvaju: Muškarac nasrnuo na nju iz bizarnog razloga, a onda je izvadio nož

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

U slučaju je obaveštena i policija

  • 5
Tramvaj gradski prevoz javni prevoz Foto: Mateja Beljan

Žena S.S. iz Sarajeva tvrdi da je brutalno napadnuta pre dva dana u tramvaju, jer je stala u odbranu svoje tetke. Kako je ispričala za medije, slučaj je prijavila u policiji, a napadu je prethodilo vređanje njene tetke od strane nepoznatog muškarca, jer se prema njegovim rečima "usudila da se raširi na sedištu".

- Tramvaj je bio pun muškaraca, jedino je prišao jedan momak, a u zaštitu na stajalištu Otoka pritekla su mi dvojica migranata. Da nije bilo njih, on bi me ubio. Nikakva mi pomoć mi nije pružena, sva sam u modricama i bojim se za svoj život – navela je S. S. za Avaz.

Napad se desio oko 19.40 sati u tramvaju koji se kretao od Čengić-Vile do Otoke. Prema rečima S. S., muškarac je ušao i seo do njene tetke koja se nalazila ispred nje na sedištu.

- On je seo na sedište, raširio se i rekao je mojoj tetki: "Šta si se toliko raširila, seljanko. Ovo je grad Sarajevo, ovo je moj grad. Šljegli ste odozgo". Tetka se izvinila i ućutala. Ja sam rekla: "Ti da si rođeni Sarajlija, a sigurno nisi, jer Sarajlije ne razgovaraju i ne ponašaju se tako prema ženama". On je na te reči ustao govoreći: "Ti si seljanka, odakle si". Odgovorila sam mu da sam rođena Sarajka i da znam da Sarajlije nisu takve. Pljunuo me je, uneo mi se u lice i udarao me šakama po glavi i vratu, dok je tetka vrištala da mi se pomogne. Niko da se pomeri, meni se sve zacrnelo od udaraca, jedan momak je samo priskočio, viknuo je: "Ne" i tad sam videla nož, izvadio ga je da me ubije. Imam posekotine po ruci – ispričala je S. S.

No, ni tu nije bio kraj agoniji za nesrećnu ženu. Izašli su na istoj stanici i sve vreme je gledao u nju, dok im se nisu pridružila dvojica migranata koji su se suprotstavili napadaču.

- Gledao je u mom pravcu i nije hteo da ode dok mu se migranti nisu suprotstavili. Na engleskom su mi rekli: "Mi ćemo te spasiti, sestro" te se sukobili s njim, jednog od njih je posekao nožem. Došla je policija i on je pobegao - kaže S. S.

Navodi da je zadobila povrede na potiljku, ključnoj kosti i ramenu, te da joj, i pored činjenice da je govorila da je dobila jak udarac u glavu, na KUM-u nisu uradili CT, već je urađen rendgen, te je otpuštena bez terapije, uz nalaz da se radi o lakšim povredama.

Postoje snimci?

Sa lekarskim nalazom iz KUM-a otišla je u PU Novi Grad gde joj je, kako kaže, rečeno da ne mogu ništa da učine ako ne podnese krivičnu prijavu.

- Na te reči sam rekla da imaju snimci iz tramvaja i stanice na Otoci gde postoje kamere, i da mogu videti šta je meni učinjeno, momak je dao izjavu. Rekli su da ako ga uhvate mogu ga teretiti samo za nanošenje lakše povrede, a on je hteo da me ubije, u pitanju je napad hladnim oružjem. Ako bih podnela krivičnu prijavu on bi saznao gde živim, a mene nema ko da zaštiti – rekla je S. S. za Avaz.

Oglasila se i policija

"Policijski službenici OKP PU Novi Grad obavili su razgovor s građankom S. S. na okolnosti fizičkog napada na nju od strane NN lica, a usled kog je zadobila lakšu telesnu povredu. Imenovana se dva puta policijskim službenicima izjasnila "da trenutno ne može dati izjavu na zapisnik, te da će naknadno pristupiti u službene prostorije" – naveli su iz MUP-a Kantona Sarajevo, dodavši da je o svemu obavešten tužilac Tužilaštva KS te da policijski službenici nastavljaju rad na ovom događaju.

(Telegraf.rs)

Video: Prebijao je dete preda mnom, vukao me za kosu i ostavljao u modricama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    22. jun 2024 | 15:34

    Realno,muskarci kad sednu u bus se rasire,i to krenu da te guraju ako si zensko. Sirovine nisu za gradski prevoz.Znaci,zene su u 21.veku i dalje niza klasa????

  • Nat

    22. jun 2024 | 15:52

    Otiśla sam neki dan u Sarajevo posle dugo vremena i nikad više, izuzetno neljubazni i neprijatni ,.totalno nisam mogla prepoznati Sarajevo.

  • Kile

    22. jun 2024 | 15:32

    Balkanci najveće cave na svetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA