Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceo sprat se osećao na trulež: Komšije pokušavale da reše problem sa stanarom, nisu znali gde je, pronađen leš

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iz stana njihovog komšije danima su se širili neprijatni mirisi, a njega nisu videli niti mogli da ga kontaktiraju

  • 0
Policijska blokada na izlasku iz Podgorice Foto: Nikola Tomić

Policija se uputila na lice mesta u podgoričku Ulicu Veliše Mugoše pošto su stanari apelovali i zatražili hitnu reakciju nadležnih državnih organa i gradskih službi jer se iz stana njihovog komšije danima šire neprijatni mirisi, a njega nisu videli niti mogu da ga kontaktiraju.

Stanar zgrade A. P. pronađen je u svom stanu bez znakova života, saznaju nezvanično Vijesti.

U zgradu trenutno ne može da se uđe.

Policija se uputila na lice mesta pošto su Vijesti objavile apel stanara, koji su zatražili hitnu reakciju nadležnih državnih organa i gradskih službi jer se, kako su ranije rekli, iz stana njihovog komšije danima šire neprijatni mirisi, a njega nisu videli niti mogu da ga kontaktiraju.

Kako su ispričali Vijestima, problem imaju već nekoliko godina, ali su već danas bili zabrinuti jer su 11. juna od policije dobili informaciju da je komšija smešten u Specijalnu bolnicu u Dobroti, ali im je potom iz te ustanove rečeno da osoba sa njegovim imenom nije hospitalizovana.

Prethodno su se stanari obraćali Upravi policije, Komunalnoj inspekciji Glavnog grada, Sanitarnoj inspekciji, Centru za socijalni rad…, ali bez uspeha. Iz službi su uvek upućivali, tvrde, na drugu službu ili organ, ali im niko nije pomagao.

Smatrali su da neko mora reagovati jer nisu sigurni da je njihov komšija uopšte živ.

Vijesti su još prošle sedmice uputile pitanja Upravi policije u vezi sa tim slučajem, ali nisu odgovorili.

"Niko nije reagovao, a stanje je ovako najmanje 15 dana"

Reporteri Vijesti su se ranije danas uverili da se ulaz, a posebno drugi sprat, gde je sporni stan, osećaju na trulež.

"Već duže vreme, čak i više od dve godine imamo problem, jer u našem ulazu živi čovek koji je, koliko smo u saznanju, trenutno na lečenju u psihijatrijskoj bolnici u Kotoru, u Dobroti. On je bio na lečenju, pa se vratio i pravio velike probleme. Ispušta uznemiravajuće krikove, glasove,… Nikome, pa čak ni nama koji smo na to navikli, nije prijatno. Nama je postao život nepodnošljiv, jer se iz njegovog stana širi smrad. Došlo je do izlivanja fekalija, ali mi nismo sigurni da je on u Dobroti. Postoji verovatnoća da čovek može biti tu, da mu je pozlilo... Niko od inspekcijskih organa nije reagovao, a stanje je ovako najmanje 15 dana”, kazala je Vijestima stanarka Tatjana Marković.

(Telegraf.rs)

Video: Pronađena dva leša u stanu na Bežaniji: U pitanju su 2 sestre, jedna je imala jastuk preko glave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA